Banner
Home
WTC Polybel

Omdat we onze clubpromotie naar een hoger niveau willen tillen, starten we in seizoen 2017 met 2 infomomenten waarop potentiële kandidaat-leden kunnen kennismaken met het clubgebeuren. Deze infomomenten zullen plaats vinden op 05/03/17 bij Tropic-Gas en op 30/04/17 bij El Corazon, telkens een half uur voor de start van de rit.

Hierbij zal het voltallige bestuur en groepsafgevaardigden instaan voor het verschaffen van informatie aan de nieuwe leden.

 

Hallo wielerliefhebber,

Het bestuur en de leden van WTC Polybelvrienden VZW heten u van harte welkom!

Onze ritten op zondagvoormiddag hebben als doel om op een gezonde en ontspannende manier aan lichaamsbeweging te doen, en hebben in geen geval een competitief karakter. Iedereen is verplicht zich te houden aan de snelheid van de groep. Samen uit, samen thuis!

U heeft de keuze uit verschillende groepen. Meer details hierover vind je in het reglement of in de voorstelling van de groepen.

Met vragen en opmerkingen kan u steeds terecht bij het bestuur of een groepsafgevaardigde.

In de lente wordt er gestart om 9u, en vanaf de eerste zondag van mei reeds om 8u30. In de winter om 9u of 9u30 (afhankelijk van de groepen). De terugkomst is voorzien rond de middag.

We zouden geen echte wielertoeristen zijn mochten we nadien niet één of ander terrasje meenemen om bij een fris biertje te bekomen van de geleverde inspanning.


>>> Doorheen het jaar organiseert onze club ook steeds verschillende activiteiten (Ledenfeest/Kampioenenviering, seizoensopening met ontbijt, BBQ, fietsreis, tijdrit, ...)

"Like" onze Facebookpagina en mis niets van onze activiteiten!


(klik op afbeelding)
KLEDIJ

LIDGELD
PROCEDURE ZIEKENFONDS


 


Designed by: joomla templates VPS hosting plans Valid XHTML and CSS.